Úvodní slovo - nový prezident veslařského klubu SK HAMR - veslování z.s.

Mgr. Miloslav Hartman, MBA

Vážení kolegové, závodníci, rodiče, fanoušci a podporovatelé SK HAMR - veslování z.s.,
dovolte mi na úvod se krátce představit.

Jmenuji se Miloslav Hartman a jsem novým předsedou spolku, zvoleným dne 22.června 2022, valnou hromadou. Je mi ctí přijmout takovou výzvu v tomto klubu. V prvé řadě chci poděkovat dosavadnímu předsedovi panu Jakubovi Strnadovi za raketový rozvoj klubu v uplynulých šesti letech. Ruku v ruce i trenérskému týmu, který přebírám, a který se může pyšnit 10 zlatými, 4 stříbrnými a 5 bronzovými medailemi z Mistrovství republiky juniorů a seniorů v Račicích ze dne 27. června 2022.
Je vidět, že máme skvělé závodníky!

Osobně jsem začal veslovat ve 14 letech. Prožil jsem u vody nádhernou dobu dospívání a po univerzitě jsem se 25 let věnoval podnikání. Dnes se vracím k veslování s tím, že bych chtěl vrátit společnosti, především veslařské, co do mne nainvestovala.

Mám hned několik vizí v čem bych chtěl náš klub dále posunout. Dovolte mi se o některé již teď podělit.

Klubový autobus - jako kluk jsem rád jezdil na závody a soustředění naším klubovým autobusem. Bylo to místo poznávání jeden druhého, napětí před závody a společné radosti při oslavách na cestě domů. Ano mám dle výkonnosti našeho klubu jen ty nejvyšší ambice. Tak jako v případě mojí dcery Kateřiny, je mým plánem to, že i další naši svěřenci budou dostávat nabídky na zahraniční vysoké školy formou stipendia, a konkrétně u Katky s 2.000 dolarovým měsíčním kapesným na univerzitě ve státě Washington v americkém Seattlu. Na druhé straně chci ulevit rodičům, kteří toho mají přes týden dost, a chtějí si o víkendu odpočinout. Mne samotného nebavilo o víkendech dělat odvoz. V neposlední řadě je jasné, že ve výsledku je to pro všechny ekonomičtější i ekologičtější.

Zimní část loděnice - Chtěl bych dostavět zimní část loděnice pro suchý trénink, trenažérovnu, spinning kola, fyzioterapii, masáže a posilovnu. To vše s možnosti používání i pro Vás. Třeba při čekání na Vaše ratolesti uděláte něco dobrého i pro sebe.

Poplatky - V současné době, čelíme extrémnímu zvyšování všech nákladů.
Proto jsem nucen přistoupit ke zvýšení měsíčních poplatků na 1.500 Kč pro všechny členy, a to od 1.09.2022.

Vybavení - Náš klub má krom nádherné lokality i profesionální lodě a vesla. Od července budeme mít další katamarán s novým motorem, tak abychom zajistili především bezpečnost našich veslařů, a také abychom na naší cestě mohli naplňovat náš cíl.

A to je být dlouhodobě nejlepší klub v České republice.

Děkuji za podporu a přeji všem příjemné léto

Předseda klubu
SK HAMR - veslování z.s.
Mgr. Miloslav Hartman, MBA